Om prosjektet

Her vil det komme et flott blokkbygg med hele 14 leiligheter. Vi ser fram til byggestart i 2018. De to øverste toppleilighetene blir på 100kvm mens leilighetene i de resterende 3 etasjene vil bli på 70kvm. Her får du muligheten til å sikre deg å bo urbant, men landlig i Botngård sentrum.

I leilighetene på 70kvm får du 2 soverom, bod, bad og et stort kjøkken-/stueområde. Med store glassflater på stuen vil leilighetene bli lysrike og lette å møblere.

På toppen av blokk B bygger vi to store leiligheter på 100 kvm med hele 3 soverom, vaskerom, bad, wc og et stort oppholdsrom med åpen stue-/kjøkkenløsning med kjøkkenøy. Dette blir leiligheter i vårt premiumsjikte da med tanke på beliggenhet og standard.
Vi merker oss allerede stor interesse for blokk B!

Nabolaget

Ligger midt i sentrum av Botngård i Bjugn, nærmere bestemt i Sentrumsveien 8. Her har du gangavstand til alt Botngård har å by på av fasiliteter. Fra leilighetene vil du få flott utsikt utover Bjugnfjorden og nedre del av sentrum. Solrik tomt, sentralt, men i ett stille og rolig sentrum.

Original


Ønsker du nøkkelferdig bolig?

Våre areal og kostnadseffektive boliger skal være tidløse og ha en gjennomgående god kvalitet. Valgene har vi tatt for deg, så her er det bare å ta med seg møblene og flytte inn.

Skala


Boligene har et godt utgangspunkt som du har muligheten til å gjøre til ditt eget. Her er det moderne løsninger med fokus på finish.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du selv mulighet til å velge hvor på «Skalaen» du ønsker å ligge mtp materialvalg og pris.

Premium


Er beliggenhet høyt prioritert? Har du øye for detaljer og setter pris på naturlige materialer?

Da er vårt Premium konseptet riktig for deg. Våre Premium boliger skal være unike akkurat som våre kunder.

Sentrumsveien 8, Bjugn, Norge