Om prosjektet

A-huset blir det siste i denne rekke av samme hustype som de som ble bygget i 2015-2016. Husene består av totalt 4 leiligheter, alle med inngang fra bakkeplan. Moderne arkitektur og design kjennetegner leilighetene i Underhaugsveien. Store vindusflater gir mye dagslys. Høy arealeffektivitet gjør leilighetene lette å møblere. Alle leilighetene for egen garasje med port åpner og sportsbod på over 5 kvm. Blokken bygges etter TEK10 standarden. Oppvarming med luft til luft varmepumpe, samt varmekabler på bad.

Nabolaget

Underhaugsveien ligger midt mellom kystbyen Brekstad og Ørland Kampflybase. Området er et attraktivt og veletablert, og ligger i en stille og rolig blindvei. I Underhaugsveien kan du bo urbant, men leve landlig. Gangavstand til alle fasiliteter, og ellers kort vei til skole og barnehage.

Original


Ønsker du nøkkelferdig bolig?

Våre areal og kostnadseffektive boliger skal være tidløse og ha en gjennomgående god kvalitet. Valgene har vi tatt for deg, så her er det bare å ta med seg møblene og flytte inn.

Skala


Boligene har et godt utgangspunkt som du har muligheten til å gjøre til ditt eget. Her er det moderne løsninger med fokus på finish.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du selv mulighet til å velge hvor på «Skalaen» du ønsker å ligge mtp materialvalg og pris.

Premium


Er beliggenhet høyt prioritert? Har du øye for detaljer og setter pris på naturlige materialer?

Da er vårt Premium konseptet riktig for deg. Våre Premium boliger skal være unike akkurat som våre kunder.

63.696333, 9.648722