Om prosjektet

Enebolig i kjede. Til sammen 5 boenheter på 121,5 kvm BRA/109,1 kvm P-areal på 2 etasjer. Dette blir innholdsrike boliger med terrasse i 1 etasje, en større takterrasse over egen carport og en balkong med utgang fra stuen i 2 etasje. Entrè, 3 soverom og ett bad i 1 etasje. Oppe i 2.etasje er det stor stue med åpen løsning til kjøkkenet. Leiligheten har mye dagslys og er lett å møblere.

Av tekniske løsninger nevner vi balansert ventilasjon, avtrekksvarmepumpe og vannbåren varme i første etasje.  Alt dette bidrar til meget lave fyringsutgifter og ett godt inneklima.

Nabolaget

Ligger på Ørland, i kystbyen Brekstad. Hovde sør er ett nytt boligfelt, etablert med stort sett rekkehus og noen eneboliger. Nært sjø og strand. Kort vei inn til Brekstad sentrum. Det er gang og sykkelsti langs sjøen inn til Brekstad, og helt fram til Ørland Hovedflystasjon. Brekstad har alle de fasiliteter en kystby trenger, kjøpesentre, skoler, barnehage, idrettsanlegg og kultursenter. BK3 vil det øverste prosjektet på Hovde Sør.

Original


Ønsker du nøkkelferdig bolig?

Våre areal og kostnadseffektive boliger skal være tidløse og ha en gjennomgående god kvalitet. Valgene har vi tatt for deg, så her er det bare å ta med seg møblene og flytte inn.

Skala


Boligene har et godt utgangspunkt som du har muligheten til å gjøre til ditt eget. Her er det moderne løsninger med fokus på finish.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du selv mulighet til å velge hvor på «Skalaen» du ønsker å ligge mtp materialvalg og pris.

Premium


Er beliggenhet høyt prioritert? Har du øye for detaljer og setter pris på naturlige materialer?

Da er vårt Premium konseptet riktig for deg. Våre Premium boliger skal være unike akkurat som våre kunder.

63.677250, 9.660722