Om prosjektet

Rekkehus 3 + 2 i to etasjer. Til sammen 10 leiligheter på 60,4 kvm P-areal. Leilighetene i 1. etasje har egen carport, mens 2. etasje har terrasse. Ellers er planløsningen på leilighetene lik. De består av åpen stue/kjøkkenløsning, 1 bad, 2 soverom, entré og bod/teknisk rom.

Stue/kjøkken har store vindusflater, som gir god naturlig belysning. Enhetene er lette å møblere, så her kan du raskt skape deg ett moderne og koselig hjem.

Kjøkken er levert fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Hos Nedre Hovdevei 73-91 er det satset på en rekke moderne, tekniske løsninger. Avtrekksvarmepumpe, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger.

Nabolaget

Ligger på Ørland, i kystbyen Brekstad. Hovde sør er ett nytt boligfelt, etablert med stort sett rekkehus og noen eneboliger. Nært sjø og strand. Kort vei inn til Brekstad sentrum. Det er gang og sykkelsti langs sjøen inn til Brekstad, og helt fram til Ørland Hovedflystasjon. Brekstad har alle de fasiliteter en kystby trenger, kjøpesentre, skoler, barnehage, idrettsanlegg og kultursenter.

Original


Ønsker du nøkkelferdig bolig?

Våre areal og kostnadseffektive boliger skal være tidløse og ha en gjennomgående god kvalitet. Valgene har vi tatt for deg, så her er det bare å ta med seg møblene og flytte inn.

Skala


Boligene har et godt utgangspunkt som du har muligheten til å gjøre til ditt eget. Her er det moderne løsninger med fokus på finish.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du selv mulighet til å velge hvor på «Skalaen» du ønsker å ligge mtp materialvalg og pris.

Premium


Er beliggenhet høyt prioritert? Har du øye for detaljer og setter pris på naturlige materialer?

Da er vårt Premium konseptet riktig for deg. Våre Premium boliger skal være unike akkurat som våre kunder.

63.676722, 9.660972