Henrikstien

Om prosjektet

Prosjektet består av 3 Eneboliger i rekke med BRA på 220m2. Planløsningen er innholdsrik og praktisk, med carport og stor terrasse som gir enda mer boltreplass.

Boligene går over 3 etasjer. Alle med utgang fra hovedplanet til en terrasse mot sørvest. 3 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning, bad, WC, vaskerom og godt med bodplass.

Henrikstien kommer i vår Premium kategori, hvor vi legger vekt på materialvalg og kunders ønske til utforming.

Fakta for hver bolig:

  • Åpen stue/kjøkkenløsning.
  • 1-2 utvendige sportsboder.
  • Ekstra stue i sokkel.
  • Stor bod i sokkel.
  • Alternativ med egen utleieenhet i 2.underetasje.

Nabolaget

Henrikstien ligger mellom Rolige Austrått og yrende Brekstad i Ørland. Henrikstien ligger ved Skogly som er et allerede godt etablert boligfelt. Tomten ligger landlig til, men det er kort vei til Brekstad sentrum. Ønsker man å sykle til sentrum kan dette gjøres via den fine stien om Fitjan og Bruholmen. Henrikstien vil tilhøre Opphaug skolekrets.

Original


Ønsker du nøkkelferdig bolig?

Våre areal og kostnadseffektive boliger skal være tidløse og ha en gjennomgående god kvalitet. Valgene har vi tatt for deg, så her er det bare å ta med seg møblene og flytte inn.

Skala


Boligene har et godt utgangspunkt som du har muligheten til å gjøre til ditt eget. Her er det moderne løsninger med fokus på finish.

Kommer du tidlig inn i prosessen har du selv mulighet til å velge hvor på «Skalaen» du ønsker å ligge mtp materialvalg og pris.

Premium


Er beliggenhet høyt prioritert? Har du øye for detaljer og setter pris på naturlige materialer?

Da er vårt Premium konseptet riktig for deg. Våre Premium boliger skal være unike akkurat som våre kunder.

63.710194, 9.700056